Načítavam, čakajte prosím ...

Vyhraj výčapné zariadenie

Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže „Vyhraj výčapné zariadenie“

I. Úvod

Spoločnosť DRINK ŠOP, s. r. o., so sídlom ul. 1. mája 4267, 031 01 Liptovský Mikuláš, IČO: 53 451 511, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, oddiel: S.r.o., vložka číslo: 70347/L (ďalej ako „organizátor“), vyhlasuje spotrebiteľskú súťaž s názvom „Vyhraj výčapné zariadenie“ (ďalej ako „Súťaž“) podľa podmienok uvedených v týchto pravidlách a podmienkach spotrebiteľskej súťaže.

Spotrebiteľská súťaž sa riadi výlučne týmito pravidlami a podmienkami spotrebiteľskej súťaže (ďalej len ako „Pravidlá“).

Súťaž sa uskutoční v termíne od 1.10.2024 do 23.12.2024 v priestoroch predajne Pivná pohotovosť, ul. 1. mája 4267, 031 01 Liptovský Mikuláš (ďalej ako „Predajňa“).

vyhraj výčapné zariadenie, pivna pohotovost

 

II. Podmienky zaradenia do Súťaže

Účastníkom súťaže (ďalej len „súťažiaci“) a výhercom v Súťaži sa môže stať osoba, ktorá pri nákupe vybraných produktov (sudové víno, čapované pivo, sudy) získa pečiatku na kartičku a po nazbieraní pečiatok  súťažnú kartičku, na ktorú doplní telefónne čislo  vhodí do urny umiestnenej v Predajni.

Podmienkou pre zaradenie do Súťaže je, že súťažiaci na kartičke vyplní svoje osobné údaje v rozsahu meno a telefónne číslo. Do Súťaže je možné sa zapojiť aj opakovane, čím si súťažiaci zvyšuje svoju šancu na výhru.

III. Trvanie Súťaže

Súťaž sa koná v termíne od 1.10 do 23.12.2024. Na riadne zapojenie sa do Súťaže a získanie účasti v Súťaži je potrebné v čase trvania Súťaže splniť všetky podmienky účasti uvedené v čl. II. Pravidiel.

IV. Žrebovanie, výhra, ostatné podmienky

Odovzdané kartičky budú zaradené do žrebovania, ktoré sa uskutoční dňa 23.12.2024 v priestoroch Predajne. Žrebovanie výhercov vykoná zamestnanec organizátora. V prípade, že kartička nebude vyplnená kompletne, žrebovanie sa bude opakovať.

Výhrou zaradenou do spotrebiteľskej súťaže je:Výčapné zariadenie PYGMY 25/K GREEN LINE s príslušenstvom v hodnote 900 €.

Každý výherca bude kontaktovaný organizátorom telefonicky na telefónne číslo uvedené na súťažnej kartičke, a to najneskôr do 48 hodín od žrebovania. Výhercom budú poskytnuté aj doplňujúce informácie pre prevzatie výhry. Za výhru nie je možné požadovať finančnú náhradu. Výhru nie je možné vymáhať právnou cestou.

V. Odovzdanie výhry

 

Výhra v Súťaži bude odovzdaná osobne v priestoroch Predajne. Podmienkou pre odovzdanie výhry je, aby výherca poskytol organizátorovi svoje osobné údaje nevyhnutné pre evidenciu výhercu za účelom plnenia pravidiel súťaže v súlade s článkom 6 odsek 1, písmeno b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).

 

VI. Záverečné ustanovenia

 

Organizátor súťaže nie je zodpovedný za akékoľvek priame, nepriame alebo následné škody vzniknuté v dôsledku účasti na Súťaži alebo v súvislosti s výhrou. Organizátor taktiež nie je zodpovedný za prípadné technické problémy alebo okolnosti “vis major”, ktoré by mohli ovplyvniť priebeh alebo výsledok Súťaže. Výhry nie je možné súdne vymáhať.

VII. Pravidlá spracúvania osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané za účelom žrebovania výhercov súťaže a plnenia pravidiel súťaže podľa Článku 6 odseku 1, písmena b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov (ďalej len GDPR).

Osobné údaje uvedené na súťažných kartičkách budú počas trvania súťaže bezpečne uložené v urne. 

Dotknutá osoba má právo na prístup, opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania svojich osobných údajov, a to na základe písomnej žiadosti na adresu organizátora súťaže.